Hej vänner!

Framöver kommer vi regelbundet att lägga ut ett nyhetsbrev här på hemsidan. I dagsläget har vi inga församlingsmöten. I nyhetsbrevet berättar vi därför vad som händer framöver och ger info från församlingsledningen och olika områden i församlingen. Vi delar även böneämnen och lite korta tankar. Det går bra att kommentera inläggen och på så sätt dela med sig av böneämnen, hälsningar eller annat. Eftersom att hemsidan är helt offentlig kommer kommentarerna att läsas igenom innan de publiceras.

Församlinsledningen fortsätter att träffas och fattar de löpande besluten. Större frågor får vi skjuta på så gott det går tills vi kan mötas igen. Sådant som endast rör medlemmar kommer vi att posta eller mejla om.

Med önskan om Guds frid,
församlingsledningen genom Alfrida och Conny