FredagsQL

Välkommen till Centrumkyrkan Bjästa på FredagsQL!

Dag? – Fredagar udda veckor.
Tid? – Klockan 18.00-20.30.
Var? – Centrumkyrkan Bjästa, Nätragatan 23.
Vem? – Alla barn och unga som är födda 2013 eller tidigare (åk 3 och uppåt)
Vad? – bibelsamling, lekar, tävlingar, fika, kiosk m.m.
Anmälan? – Ingen anmälan krävs
Har du frågor? – Kontakta: info@centrumkyrkanbjasta.se
För att få uppdaterad info på mejl eller sms, anmäl dig till nyhetsbrev här nedanför.

Hösten 2022

25 november. Kristoffer håller i samlingen och det blir en musikkväll. Vi går igenom lite musikteori för att sedan låta barnen få testa spela massor av olika instrument. Har ni ett portabelt instrument hemma får ni gärna ta med det och spela på det eller låta en kompis testa. Sitter ni vuxna på lite musik/instrumentkunskap är ni mer än välkommen att vara med under kvällen!

9 december. Bowling! Vi samlas 18:00 vid kyrkan, sen har vi fixat bilar och skjuts för barnen till och från bowlingen inne i stan. Efter bowlingen har vi sedan en liten kort samling i kyrkan. Det innebär att FredagsQL är lite längre än vanligt och vi blir klar till klockan 21:30.  För bowlingen tar vi ut en avgift om 50 kr / barn.

Vi har begränsat antal platser och skjuts, därför krävs det anmälan nedan:

Anmälan till bowling görs här

16 december. JulQL! Kent håller i vår julavslutning. Det blir filmvisning och julklappslek. Alla barn uppmuntras att ta med sig en inslagen julklapp för 30-40kr.