Söndagsskolan

Söndagsskola hemma och i kyrkan!

Nu under hösten kommer vi äntligen att ha söndagsskola på plats i kyrkan, men även möjlighet att titta hemma. Söndagsskola på plats är under förutsättning att vi följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vilket bland annat innebär max 50 besökare inklusive barn och vuxna och att man stannar hemma om man har förkylningssymtom. På söndagar uppdateras denna sida med ett nytt avsnitt av Söndagsskola Play eller en annat kristet program att titta på hemma. Avsnittet ligger ute en vecka till nästa söndag. Denna söndag handlar söndagsskolan på plats om Elia och för er som tittar hemma visar vi ett avsnitt av Bibelns Äventyr. Detta avsnitt handlar om när Jesus gör under.

Bibelns Äventyr

Söndagsskolans verksamhet

Söndagsskolan i Centrumkyrkan Bjästa består i vanliga fall av: bibelberättelser, sånger, lekar, pyssel, bön och kollekt. Bibelberättelserna kommer från ett material som heter Leva Livet och är framtaget av Pingst Ung. Till materialet Leva Livet har vi ett Bibelbingo, där barnen får lära sig mer om olika personer i bibeln. Kollekten kan gå till att hjälpa barn i olika länder. Just nu samlar vi in pengar till ett barnhem i Kongo.