En Fest Värdig Jesus – Återträff den 14/10

För 20 år sedan inleddes det som skulle bli En Fest Värdig Jesus, årliga allkristna träffar med fokus på tillbedjan och gemenskap.

Du som var med (i kör, band, förbön etc eller ”bara” som åhörare) är hjärtligt välkommen på en återträff i all enkelhet. Träffen sker i Centrumkyrkan i Bjästa den 14/10 kl 15.

Det är en öppen träff så även vänner och bekanta som inte var med då,, men som är nyfikna på vad det egentligen var, är välkomna.

Programmet blir ett icke-program, mycket avskalat, med lika delar gemenskap, minnen och enkel tillbedjan under eftermiddagen. Ingen ska behöva känna att man måste göra eller säga något, vi hoppas på en dag av ro där även den trötte kan finna kraft.

På kvällen kl 19 har vi en öppen allkristen lovsångsgudstjänst.

Dagen efter, söndag den 15/10, har Centrumkyrkan ”Tillbe”, vår månatliga gudstjänst på samma tema. Det brukar vara ca en timme av tillbedjan där vi tillsammans tackar Honom för den Han är med enkel sång och musik. Du är varmt välkommen även till denna gudstjänst. 

Hjälp oss gärna att sprida informationen. Kanske blir vi bara några stycken eller så fyller vi kyrkan. (Lokalen tar in ett hundratal personer lite drygt.) Ingen anmälan krävs men eftersom vi ordnar fika vore det en fördel för vår planering om du meddelar i förväg att du kommer och hur många ni blir. Eventuell mat fixar man själv.

Primär kontakt är Urban Johansson som nås på 070-2548677 eller ujohansson07@gmail.com

Välkommen!

Maja Fiske och Urban Johansson